Corona maatregelen

TANDARTSPRAKTIJK WESTPIER IS VEILIG VOOR PATIËNTEN, BEZOEKERS EN MEDEWERKERS. WIJ HEBBEN MAATREGELEN GENOMEN EN VOLGEN DAARBIJ DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM. WIJ VERZOEKEN U VRIENDELIJK OM DE VOLGENDE MAATREGELEN EN ADVIEZEN OP TE VOLGEN

1. Wij vragen u uw afspraak te verzetten bij  één of meer van deze klachten:  verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger). Dit geldt ook als één of meerdere gezinslid/-leden deze klacht(en) heeft/hebben.

2. Mocht u toch koorts hebben of hoesten, keelpijn hebben, benauwd of kortademig zijn en heeft u klachten in de mond: neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zullen uw gegevens opnemen en deze doorgeven aan het Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM). Dit is een speciaal voor coronapatiënten opgericht en ingericht centrum, waar mensen die besmet zijn met het coronavirus toch veilig tandheelkundig behandeld kunnen worden

3. In de praktijk hebben wij voor u een alcoholdispenser neergezet. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te ontsmetten met alcohol. 

4. Vóór uw tandheelkundige behandeling krijgt u een bekertje met een waterstofperoxide-mondspoeling. U dient hier 60 seconden uw mond mee te spoelen.  Eventuele aanwezige virusdeeltjes worden zo voor korte tijd verwijderd uit uw mondholte.

5. In onze praktijk dient u 1,5 meter afstand te houden van andere patiënten/aanwezigen. 

6. Wij vragen u alleen naar de praktijk te komen. Niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd naar binnen te komenIn de wachtruimte mogen maximaal 2 wachtende personen aanwezig zijn.  Andere personen dienen buiten de praktijk te wachten, met uitzondering van een begeleidende ouder of tolk.

7. Volg te allen tijde de aanwijzingen van het personeel op omtrent uw aanwezigheid in onze praktijk.

8. Na iedere behandeling zullen wij aanvullend op de reguliere reiniging van de behandelkamer en het instrumentarium ook de deurklinken desinfecteren.

9. Indien u geen afspraak heeft, verzoeken wij u dringend niet naar de praktijk te komen.  Heeft u een vraag, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Contact

Tandartspraktijk Westpier
Westpier 19, 3331MK Zwijndrecht

Tel: 078-6146096
E-mail: info@tandartspraktijkwestpier.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00
Dinsdag 08.00 - 17.00
Woensdag 08.00 - 17.00
Donderdag 08.00 - 17.00

Vrijdag op afspraak.

Stel een vraag